Menukaa(r)tje

Voorgerecht € 24,00 Hoofdgerecht € 35,00

 

 

Creuses Tsarskaya (meerprijs € 12,50)                                          

Jasmijn    karnemelk    wilde zwarte peper    aloë vera

 

Ganzenleverpaté

Rauwe cacao    honing    verveine    zonnebloempitten

 

Kabeljauw

Citroengras    venkel    sinaasappel

 

Snoekbaars (meerprijs €12,50)        

Knolselderij    zwarte truffel    amandelen

 

Sint Jacobs-mosselen (meerprijs € 12,50)

Hennepzaad    bottarga    fijne pasta    uitlekvocht van ansjovis       

 

Zeekreeft

Lasagne    kreeftenjus    laurier   

 

Buikspek

Blokzijlslof    appelstroop    tutti frutti

 

Jonge wilde gans

Borst    peper    linzen    madeira    ganzenlever    hazelnoten        

 

Dry aged runderhaas

Rodewijnjus    sjalotten    aubergine

 

Boerderij-kalf

Nek    zwezerik    eekhoorntjesbrood   

beignets van hollandse geitenkaas

 

 

De a la carte-gerechten zijn te bestellen tot en met vier personen, vanaf vijf personen serveren wij, graag in overleg, één van de menu’s.

 

 

MENU KAATJE

€ 62,00

 

Ganzenleverpaté

Rauwe cacao    honing    verveine    zonnebloempitten

*****

Zeekreeft

Lasagne    kreeftenjus    laurier

*****

Dry aged runderhaas

Rodewijnjus    sjalotten    aubergine

*****

Grapefruits

Witte en bruine chocolademousse    mint

krokante caramellaagjes 

 

 

MENU ALLIANCE GASTRONOMIQUE

€ 79,00

 

Creuses Tsarskaya

Jasmijn    karnemelk    wilde zwarte peper    aloë vera

*****

Snoekbaars

Knolselderij    wintertruffel    amandelen

*****

Kabeljauw

Citroengras    venkel    sinaasappel

*****

Sint Jacobs-mosselen

Hennepzaad    bottarga    fijne pasta   

uitlekvocht van ansjovis

*****

Jonge wilde gans

Filet    peper    linzen    madeira   

ganzenlever    hazelnoten

*****

Ananas

Winterkruiden    tarte tatin    brownie   

 

 

 De menu’s worden uitsluitend per tafel geserveerd,

natuurlijk houden wij rekening met eventuele dieetwensen.

 

 

MENU KAATJES SPEKTAKEL

€ 95,00

 

Creuses Tsarskaya

Jasmijn    karnemelk    wilde zwarte peper    aloë vera

*****

Ganzenleverpaté

Rauwe cacao    honing    verveine    zonnebloempitten

*****

Zeekreeft

Lasagne    kreeftenjus    laurier

*****

Kabeljauw

Citroengras    venkel    sinaasappel

*****

Sint Jacobs-mosselen

Hennepzaad    bottarga    fijne pasta   

uitlekvocht van ansjovis

*****

Boerderij-kalf

Nek    zwezerik    eekhoorntjesbrood

*****

Franse boerenkazen

Geaffineerd door maître fromager philippe olivier

*****

Polderappeltjes

Kaneel    gember    bourbon-vanille  

 

 

 

 

De menu’s kunnen worden begeleid door

een  bijpassend wijnarrangement. 

(€ 8,00 per glas)

 

 

 

 

 

 

Door de moeilijke aanvoer en strenge kwaliteitsnormen, kan het helaas voorkomen dat een gerecht of een onderdeel van een gerecht niet voorradig is.