Menukaa(r)tje

Voorgerecht € 24,00       Hoofdgerecht € 35,00

 

 

 

Creuses Tsarskaya (meerprijs € 12,50)                                       

Jasmijn    karnemelk    wilde zwarte peper    aloë vera

 

 

Langoustine (meerprijs € 12,50)          

Bietjes    tijm    limoen

 

 

Zeekreeft

Lasagne    asperges    kreeftenjus    laurier   

 

 

Sint Jacobs mosselen

Hennepzaad    bottarga    fijne pasta    gefermenteerde knoflook       

 

 

Ganzenleverpaté

Cacao    honing    verveine    zonnebloempitten

 

 

Kabeljauw

Citroengras    venkel    sinaasappel

 

 

Zuiglam

Rug    nek    dragon    bospeen      

 

 

Weerribben-reerugfilet

Zoet-zure bietjes    koffie

 

 

Dry aged dunne lende (per twee personen)

Rodewijnjus    sjalotten    aubergine  

 

 

 

 

De a la carte-gerechten zijn te bestellen tot en met vier personen,

vanaf vijf personen serveren wij, graag in overleg, één van de menu’s.

 

 

 

ALLIANCE GASTRONOMIQUE

€ 79,50

 

Creuses Tsarskaya

Jasmijn    karnemelk    wilde zwarte peper    aloë vera

*****

Langoustine

Bietjes    tijm    limoen

*****

Kabeljauw

Citroengras    venkel    sinaasappel

*****

Sint Jacobs-mosselen

Hennepzaad    bottarga    fijne pasta    gefermenteerde knoflook

*****

Zuiglam

Rug    nek    dragon    bospeen

*****

Aardbeien

Paardebloemen    karnemelk    whitenie

 

 

 

KAATJE

€ 62,50

 

Ganzenleverpaté

Cacao    honing    verveine    zonnebloempitten

*****

Zeekreeft

Lasagne    asperges    kreeftenjus    laurier

*****

Weeribben-reerugfilet

Zoet-zure bietjes    koffie

*****

Frambozen

Basilicum    limoen    panacotta   

 

 

  

De menu’s worden uitsluitend per tafel geserveerd,

natuurlijk houden wij rekening met eventuele dieetwensen.

 

 

 

KAATJES SPEKTAKEL

€ 99,00

 

Creuses Tsarskaya

Jasmijn    karnemelk    wilde zwarte peper    aloë vera

*****

Ganzenleverpaté

Cacao    honing    verveine    zonnebloempitten

*****

Kabeljauw

Citroengras    venkel    sinaasappel

*****

Sint Jacobs-mosselen

Hennepzaad    bottarga    fijne pasta    gefermenteerde knoflook

*****

Zeekreeft

Lasagne    asperges    kreeftenjus    laurier

*****

Weeribben-reerugfilet

Zoet-zure bietjes    koffie

*****

Dry aged dunne lende

Rodewijnjus    sjalotten    aubergine

*****

Franse boerenkazen

Geaffineerd door maître fromager Philippe Olivier

*****

Aardbeien

Paardebloemen    karnemelk    whitenie

 

 

 

 

De menu’s kunnen worden begeleid door

een  bijpassend wijnarrangement. 

(€ 8,00 per glas)

 

 

 

 

 

 

Door de moeilijke aanvoer en strenge kwaliteitsnormen, kan het helaas voorkomen dat een gerecht of een onderdeel van een gerecht niet voorradig is.